Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Express One Hungary Kft az alábbi általános információkat adja ügyfelei számára a koronavírussal kapcsolatban.

A koronavírus terjedés miatt vállalatunk különböző, preventív jellegű lépéseket tett, mindemelett folyamatosan nyomon követjük a WHO ajánlásait, és szükség esetén intézkedünk további korlátozások bevezetéséről. Célunk, hogy továbbra is zökkenőmentesen tudjunk szolgáltatni, előtérbe helyezve munkavállalóink, és futáraink egészségének megóvását.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településekre cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat. Amennyiben olyan település kerül korlátozás alá, ahol az Express One Hungary Kft kézbesítő depóval rendelkezik, abban az esetben az adott térség kézbesítési és árufelvételei feladatainak ellátása ideiglenesen leállhat, így a korlátozás ideje alatt kérjük szíves megértésüket.

Kérjük megbízóinkat, hogy ilyen esetben a korlátozásokat érintő településekre ne adjanak fel küldeményt. Amennyiben mégis érkezne ilyen területre címzett küldemény, azt cégünk automatikusan visszafordítja a feladó felé. A korlátozással érintett települések listáját az alábbi dokumentumok között lehet megtalálni.

További célunk, hogy a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárainknál aláírni az általuk kézbesítésre használt eszközöket, egy alternatív, ún érintkezés mentes kézbesítési folyamatot állítottunk fel. Ennek részleteit az alábbi linkre kattintva ismerhetik meg.

https://expressone.hu/aktualis/erintkezes-nelkuli-kezbesites/

Javasoljuk Megbízóinknak, hogy a küldeményeket utánvét nélkül adják fel a címzetteknek, ezzel is elősegítve a fenti folyamat minél szélesebb körben történő bevezetését.

A vállalatunk által bevezetett szabályokról, és folyamatokról az alábbi linken letölthető dokumentumokból tájékozódhatnak.

2020.03.20. Koronavírus – Tájékoztató szolgáltatással és kézbesítéssel kapcsolatos információkról »

2020.03.18. Koronavírus – Tájékoztató szolgáltatással és kézbesítéssel kapcsolatos információkról »

2020.03.17. Koronavírus – Tájékoztató levél depókban történő küldemény átadás tiltásáról »

2020.03.16. Koronavírus – Tájékoztató levél felfüggesztett nemzetközi szolgáltatásokról »

2020.03.13. Koronavírus – Alvállalkozói tájékoztató »

2020.03.13. Koronavírus – Igazgatói utasítás »

2020.03.06. Koronavírus – Igazgatói utasítás »

2020.03.06. Koronavírus – Tájékoztató levél partnereink részére »