Hálózat

Központi raktár bővítés

Amikor 2012-ben a gyáli telephelyünkről a Bilkbe költöztünk álmunkba sem gondoltuk volna, hogy közel 4 év alatt kinőjük a mostani raktár helyiséget és a hozzá kapcsolódó irodát.

Szekszárdra került „Az év depója” cím

Második alkalommal hirdetett versenyt a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. a depói között, hogy a legjobban teljesítőnek odaítélhesse „Az év depója” kitüntető címet. Ezúttal a szekszárdi depó legénysége teljesített a legjobban a 2016-os év eredményeit figyelembe véve, így övék lett a serleg és ők vacsorázhattak együtt a cég vezetésével.

Debreceni a 2016-ban legjobban teljesítő futár

Milyen a jó futár? Gyors, pontos, hatékony – de mindenek előtt minél több csomagot képes kézbesíteni adott munkanapon. A trans-o-flex Hungary Kft.-nél immár hagyományosnak mondható, hogy ezek alapján a kritériumok alapján kiválasztja, és „Az év futára” kitüntető címmel jutalmazza az adott év legjobban teljesítő futárát.

Megújult a gyomaendrődi depónk

Új helyszínre költözött gyomaendrődi depónk idén ősszel – így még hatékonyabbá vált a csomagok kézbesítése.

Megnyílt a TRANS-O-FLEX Hungary 18. depója Dunakeszin

Újabb depóval bővült a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. hálózata: a Dunakeszin helyet kapott új egység a főváros vonzáskörzetébe kézbesítendő csomagok kiszállításában vállal szerepet. Ezzel 18 tagúvá vált a cég depóhálózata.

2015-ben is nőtt a küldemények száma, különösen decemberben

Egyre többen rendelték a karácsonyi ajándékaikat online webshopokból – ezt igazolja a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. éves statisztikája, amely szerint a decemberi küldeményszám másfélszeresére növekedett 2015-ben az előző 11 hónap átlagához képest. Az egész év forgalmát vizsgálva is növekedés mutatkozik.