Feladom a csomagom

1. Árufelvételi adatlap kitöltése

Attól függően, hogy vállalkozásként vagy magánszemélyként szeretne megbízni minket, válassza ki és töltse ki a Letölthető dokumentumaink menüpontunk alól is elérhető Árufelvételi adatlapunkat:

Árufelvételi adatlap cégek részére
Árufelvételi adatlap magánszemélyek részére

Az adatlapot érdemes sablonként is elmentenie saját számítógépre, hogy legközelebb már csak a címzett adatokon kelljen módosítani.

2. Elküldése ügyfélszolgálatunknak

Kérjük pontosan tüntesse fel elérhetőségeit és az árufelvételhez szükséges információkat, hogy szükség esetén kollégáink egyeztethessenek Önnel és/vagy a megfelelő kontakt személlyel!

A kitöltött adatlapot kérjük juttassa el ügyfélszolgálatunk bármely alábbi elérhetőségére:

E-mail: ugyfelszolgalat@expressone.hu
Faxon: +36 1 8 777 499

Árufelvételi igénye e-mail-en történő beérkezéséről ügyfélszolgálatunk automatikus visszaigazolást küld.

3. Összekészítés, csomagolás

Futárunk érkezéséig, ha még nem történt meg, kérjük készítse össze és csomagolja be küldeményét. A feladható küldemények típusára, súly- és mérethatáraira, csomagolására, illetve címzésére vonatkozóan hasznos információkat talál Általános Szerződési Feltételeinkben, vagy annak kivonatolt változatában.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

4. Címzés: Fuvarlevél kitöltése

Az egyik legfontosabb lépés a futárunktól, az árufelvételkor kapott fuvarlevél pontos kitöltése, illetve annak a küldeményre történő felragasztása.

A három példányos, önátírós, vonalkóddal egyediesített dokumentum által adható meg ugyanis minden, a kézbesítés sikeres lebonyolításához szükséges információ. A fuvarlevelet minden esetben a Feladónak kell kitölteni, majd aláírásával hitelesíteni. A fuvarlevél első példánya a csomagra kerül, második példányát futárunknak kell átadni, harmadik példánya pedig a Feladónál marad.

5. Átadás

Amint átadta futárunknak küldeményét, nincs más teendője.

Ha ezt követően bármilyen módosítást, javítást, esetleg plusz információt szeretne jelezni a szállítással kapcsolatban, kérjük mihamarabb vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 8 777 400-as telefonszámon és/vagy az ugyfelszolgalat@expressone.hu e-mail címen!

Amennyiben szeretné nyomon követni küldeménye útját és megbizonyosodni annak kézbesítéséről, válassza Csomagkövetés menüpontunkat, ahol a fuvarlevélszám megadásával percre pontos információkat láthat.

További hasznos információk:

GY.I.K.
Szolgáltatási mátrix
Belföldi díjkalkulátor
Árajánlatkérés
Letölthető dokumentumok