CSR

Trans-o-flex will be delivered under the name of EXPRESS ONE from now!

(Magyar) Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 10 éve az Osztrák Posta családjához tartozunk és olyan – saját országukban piacvezető és sikeres – logisztikai szolgáltatókkal dolgozhatunk együtt, akik osztoznak a cégcsoport közös elvein, nyitottan és innovatívan vesznek részt a regionális üzletpolitika megvalósításában, mindenek felett előtérbe helyezve az ügyfelek igényeit.

(Magyar) Cipősdoboz gyűjtés 2017: Elkezdődött a kampány!

(Magyar) A Baptista Szeretetszolgálat idén 14. alkalommal indítja el országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát – a Cipősdoboz Akciót, melynek cégünk a hivatalos logisztikai partnere immáron 4. éve.

Megnyílt a Cipősdoboz Vár, idén is a TOF vitte az első ajándékcsomagokat

(Magyar) Harmadik alkalommal vett részt a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. a Cipősdoboz Vár megnyitóján, mint a Cipősdoboz Akció hivatalos logisztikai partnere. A Cipősdoboz Vár a jótékonysági kezdeményezés központi gyűjtőpontja, itt és az Október23. utcai bázison van lehetőségük az adományozóknak arra, hogy a felajánlott cipősdoboz ajándék útját nyomon kövessék.

(Magyar) Idén is részt vesz a TRANS-O-FLEX a Cipősdoboz Akcióban

(Magyar) Harmadik alkalommal segíti hivatalos logisztikai partnerként a Cipősdoboz Akciót a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. A Baptista Szeretetszolgálat által már 13. alkalommal útjára indított jótékonysági kezdeményezés célja, hogy több tízezer hátrányos helyzetű gyereknek szerezzen örömöt karácsonyra egy-egy cipősdoboznyi ajándékkal.

(Magyar) Köszönet a cipősdobozolásért!

(Magyar) Ünnepélyes fogadáson mondott köszönetet a Cipősdoboz Akcióban közreműködő partnereinek a Baptista Szeretetszolgálat. A Corvinus Hotel Kempinskyben megrendezett eseményre hivatalos logisztikai partnerként a trans-o-dlex Hungary Kft. is meghívást kapott.