Faliújság

ViddL együttműködésről

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy megállapodtunk a Cargo-Viszed Kft-vel (ismertebb nevén ViddL), az együttműködés kezdési időpontja 2018 október 1.

Üdv a fedélzeten CALLFACTORY!

A legutóbbi partner elégedettségi felmérésből is kiderült, hogy Megbízóink elégedettsége jelentősen növelhető az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségének javításával, ezért várhatóan október közepétől a beérkező hívások egy része kiszervezésre kerül egy olyan partnerünk részére, akik már bizonyították a piacon rátermettségüket.

Molnár Timi búcsúzik

Molnár Timi 2014 augusztus elején kezdte meg TOF-os pályafutását, mint HR vezető. A továbbiakban Timivel készült “búcsú” interjúmat olvashatjátok.

Projektszemlélet – kezdd kicsiben

Projektszemlélet: a bűvös kifejezés, ami egy olyan készséget feltételez, amit csak tanulni lehet, művelni pedig csak vezetői szinten. Határozottan állítom, hogy mindkét állítás tévhit.

Új élővissza kód: E49

2018.08.03-án egy új élővissza kód lett aktiválva a rendszerben.

Bevezetjük az e-számlát!

A hatályos jogszabályoknak köszönhetően 2018.07.01-től bevezetjük az e-számlát, melynek köszönhetően remélhetőleg rengeteg papírt és nyomtatófestéket spórolhatunk meg, valamint a pénzügyi osztályunk is fellélegezhet a két hetes számlázási időszakokban.
Hogy miért is jó az e-számla? A cikkből kiderül.

Belső elégedettségi eredmények

A cég vezetősége minden évben izgatottan várja a belső elégedettségi felmérés eredményeit, hiszen ezekből a munkavállalói visszajelzésekből derül ki, hogy hogyan érzik magukat a kollégák, és melyek azok a területek, amik fejlesztésre szorulnak.

Csapatépítés 2018!

Elkészült a csapatépítő hétvégénk regisztrációs felülete!

Projektekről – A jéghegy csúcsa

Sokatokban felmerülhet a kérdés, hogy mostanában milyen projekteken dolgozik az üzletfejlesztés és a vezetőség. Regina közreműködésével most egy kis betekintést nyerhetünk a jelenlegi projektekre vonatkozóan, mert egy-egy mindenki@-ra érkező tájékoztató megszületésének hátterében bizony összetett csapatmunka, sok-sok megbeszélés, tervezés, levelezés, dokumentálás és nem utolsó sorban munka áll.

Csörögefánk recept Zala Ritától

Farsangi időszak, farsangi fánk. Az alábbi cikkben egy egyszerű és könnyen elkészíthető recepttel szeretnénk kedveskedni.

Gerinc kímélő ülésmód

A derék és háti panaszok sajnos manapság már minden irodai dolgozót érintenek, hiszen napi ~8 órát a munkahelyünkön töltünk közel sem mindegy milyen környezetben.

Új kolleganő a fedélzeten! – Bemutatkozik Wágner Kriszta

Kriszta már 2016 november óta erősíti a pénzügy osztály csapatát, így biztos vagyok benne, hogy már mindenki ismeri őt látásból, azonban az alábbi cikkből kicsit több mindent is megtudhattok róla.

2016-os év depója

Immáron a 2. alkalommal hirdetjük ki az év depóját, ezt a címet a tavalyi év eredményei miatt a szekszárdi depónk nyerte el.

Futárösztönző verseny nyertese – interjú

Kiss-Szabó Béla budapesti futárunk nyerte a Mastercard által szponzorált futár ösztönző versenyt, amiről bővebben már az előző hírlevélben olvashattatok.

28. Belső Hírlevél

Bár több platformon is igyekszünk informálni benneteket, de a belső hírlevelet továbbra sem szeretnénk abbahagyni sőt, idén még tovább szeretnénk fejleszteni, de erre még majd a későbbiekben visszatérünk.