Bemutatkozik új hálózati operációs kontrollerünk: Fekete Norbi

Norbi hivatalosan májusban kezdte meg pályafutását, mint operációs kontroller. Azonban kapcsolata cégünkkel már régóta fennállt, hiszen korábban, mint Express One (ex TOF) futár tevékenykedett.

Cégünk folyamatos növekedése, fejlődése miatt egyre több futárra van szükség, hogy a Megbízók által feladott napi volumeneket megfelelően ki tudjuk szolgálni.
A futár létszám növekedése és a folyamatos fluktuáció, ami leginkább a budapesti depóra jellemző, indokolta a kontroller létszám bővítését.

Norbival Őrsi Krisztián interjúját olvashatjátok:

Pontosan mikor is kezdtél?

2018.05.02-án, és jelenleg is a betanulási időszakomat töltöm.

Mely területek tartoznak hozzá?

2018. 06.01-től a 23-as depó (Péter Ferenc), a 24-es depó (Balogh Attila) és a 27-es depó (Bakos Attila) területei tartoznak hozzám.

Hol dolgoztál korábban?

Többen biztosan tudjátok már, hogy korábban a G és Sz Kft-nél, Gálfi Tibinél dolgoztam, különböző munkakörökben, többek között, mint futár. Nem egész 3 évig dolgoztam náluk. Utána jelentkeztem ide

Mi volt a fő okod, hogy jelentkezz kontrollernek?

Szeretem a kihívásokat, az új feladatokat, szeretek emberekkel foglalkozni, dolgozni.

Tetszik az új feladatköröd? és mit gondolsz a kontrolleri csapatról?

Határozottan tetszik, igaz még az elmúlt másfél hónap alatt nem tudtam mindent megtapasztalni és biztos még számtalan új dologgal fogok szembesülni, de kíváncsian várom a még meg nem tapasztalt, új dolgokat!

A kontrolleri csapat tagjai tanult, tapasztalt, felkészült és nagyon segítőkész emberek. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek. (Megjegyz: Nem is mondhatna mást 😀 –  a szerk.)

Mit lehet rólad tudni?

23 éves vagyok. Mendén élek, Mende egy község Budapesttől 20 km távolságra. Autóval járok be, az M0-nak köszönhetően viszonylag gyorsan 25-30 perc alatt beérek a munkahelyemre.

Iskolák? Szeretnél esetleg tovább tanulni?

Budapesten az I. kerületben található Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskolába végeztem. Elkezdtem a főiskolát Gazdálkodási és Menedzsment szakon, amit sajnos különböző okok miatt abbahagytam, de szeretném folytatni a felsőfokú tanulmányaimat a Tomori Pál Főiskolán.

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szabadidőben szeretek utazni, focizni, a barátaimmal különböző társasági rendezvényeken részt venni.

Mit tartasz a fő feladatodnak a munkád során?

Szeretném úgy végezni a munkámat, hogy azzal az Express One érdekeit képviseljem, a kitűzött célok megvalósításához érdemben hozzá tudjak járulni, és egyben az alvállalkozók és a futár kollégák is bizalommal tudjanak hozzám fordulni.