Molnár Timi búcsúzik

Molnár Timi 2014 augusztus elején kezdte meg TOF-os pályafutását, mint HR vezető. A továbbiakban Timivel készült “búcsú” interjúmat olvashatjátok.

Szia Timi,

Hogy vagy? ez egy jól megszokott Timis kérdés?

Köszönöm jól. Zajlik az élet, de azért hiányzik a cég és persze a kollégák is.

Muszáj megkérdeznem, hogy miért döntöttél úgy, hogy itt hagysz minket?

Első körben a lehetőség talált meg engem, amit nem is gondoltam, hogy megkapok. A döntést nagyon nehéz volt meghozni, de aki ismer az tudja, hogy én nagyon hiszek a sors által elénk dobott lehetőségekben. Úgy gondolom ez a választás okkal jött az életembe, amit ha kihagytam volna örök kérdések maradnak bennem. Azért persze remélem jól döntöttem.

A nálunk töltött idő alatt, hogy érzed mi volt a legnagyobb kihívásod?

Erre a kérdésre igazából nem nagyon tudnék válaszolni, mert soha nem pontoztam a feladatokat nehézség szerint, főleg mert a HR-en egyszerre mindig több mindennel kell foglalkozni. Talán kiemelném a mai munkaerő piaci helyzetet, ami érinti a munkaerő megtartást és a toborzást is, és szerintem most minden munkáltatónak és HR-esnek elég nagy kihívást jelent.

és mire vagy a legbüszkébb TOF-os / EXO-s pályafutásod alatt?

Itt sem emelnék ki egy konkrét feladatok vagy projektet. Általánosságban a legbüszkébb egyértelműen arra vagyok, hogy a 4 év alatt sikerült azt képviselnem amiben hiszek, a HR szakma általános megítélésén javítani és önmagamat adni még a nehéz helyzetekben is. Persze ezt nem tudtam volna így megtenni, ha nem egy ennyire nyitott és befogadó csapattal dolgozom együtt.  Úgy érzem a legtöbb esetben sikerült megtalálnom az egyensúlyt és minden szempontból képviselni a munkavállalókat, vezetőséget és az anyavállalat érdekeit is.

Hova tovább? Mit fogsz csinálni?

Ugyanazt amit eddig, maradok a HR területen. A Konica Minolta magyarországi HR vezetője leszek.

Hol találnak meg a volt kollégák?

A telefonszámom változatlan, aki szeretne velem beszélni nyugodtan keressen, valamint a Social csatornákon keresztül is elérhető vagyok (FB, LinkedIn).

Utolsó jó tanács?

Szuper csapat vagytok, ezt az utolsó csapatépítőn is megtapasztalhattam (amire itt is köszönöm, hogy meghívtatok J). Csak így tovább, ne adjátok fel! Egy csapat szíve, ha egyként dobog sokkal előrébb visz a célok elérésében, mint bármilyen olajozottan működő hipi-szupi rendszer. Kitartást az év végére!