2016-os év depója

Immáron a 2. alkalommal hirdetjük ki az év depóját, ezt a címet a tavalyi év eredményei miatt a szekszárdi depónk nyerte el.

A szekszárdi depó 2014. szeptemberében kezdte meg működését 12 futárkörrel. Az egyes futárkörökön leadott címmennyiség már az indulás utáni első hónapokban megegyezett a többi depó átlagával, illetve manapság is versenyképes számokat produkálnak.

Naponta átlagosan elmondható, hogy 600 címre és 900 csomagot kézbesítenek a szekszárdi futárok.

Az indulás óta gyakorlatilag a létszám változatlan maradt, illetve eggyel csökkent, ami egyrészt a kapacitások optimalizálásának eredménye, másrészt pedig a gyakorlottsággal és helyismerettel magyarázható. A területük nagysága lényegében nem változott az évek során.

Indulás óta Gálfi Tibihez tartozik a depó, melynek első depóvezetője Fazakas Dénes volt. Az Ő szakértelmének és állhatatosságának köszönhetően már az első év végi hajtásnál remekül helytálltak az ország többi depója között.

Nem sokkal ezután Dénes más beosztásba került a központi depóban és addigi helyettese, Vida Gergő vitte tovább a szekszárdi csapatot. Gergőnek nagyon sok munkája van abban, hogy Ők nyerték el az első, év depója kitüntetést, hiszen egy nagyszerű, összetartó csapatot válogatott össze az évek során. Az eredeti gárdából hárman még mindig nálunk dolgoznak. A szekszárdi körön dolgozó sofőr (Angyal Gábor) amúgy ahogy tavaly is, idén is dobogós lett (2. helyezett) a legtöbb címet kiszállító kollégák között országos szinten.

A 2016-os év során is kiemelkedő teljesítményeket mutatták az év depója cím, százalékos helyezések tekintetében országos viszonylatban: (a szabály szerint ez nem feltétlenül jelenti a vándorserleg és az oklevél birtoklását) az év során (11 hónap alatt) 6 alkalommal ők voltak a legjobbak.

Végső soron a 2016-os év depója kiválasztásakor az év során vezetett, majd összegzett, objektív méréseken alapuló táblázat volt az alap – mely figyelte többek között az ÉV, ETA, Ügyfél delivery, stb eredményeket – ezek eredményei alapján lett a szekszárdi depó 2016-os év legjobb depója.