Futárösztönző verseny nyertese – interjú

Kiss-Szabó Béla budapesti futárunk nyerte a Mastercard által szponzorált futár ösztönző versenyt, amiről bővebben már az előző hírlevélben olvashattatok.

A verseny nagyon szoros volt, a dobogósokat csak pár pont, konkrétan 2 pont választotta el egymástól.

Az 1-3. helyezett:

Helyzezés Név Nyeremény
1. Kiss-Szabó Béla, budapesti 700-as szektor futára 105 000 Ft értékű nyeremény
2. Müller Gábor, 19-es depó futára 95 000 Ft értékű nyeremény
3. Bucsi András, 20-as depó futára 85 000 Ft értékű nyeremény

Az alábbi cikkben vele beszélgettünk arról, hogy hogyan élte meg a verseny időszakát, illetve, hogy ezen kívül mit lehet még róla tudni.

Ahogy sejthető volt a kihívást elég nehéznek érezte, mert szinte a verseny kezdete óta szoros volt az állás és heteken keresztül 1-1 pont választotta csak el a versenyzőket a fődíjtól. Habár a futárok rendszeresen kaptak infót a helyezések állásról vagy változásáról, nem lehettek biztosak abban, hogy milyen végső sorrend alakul ki.

Béla, 2011-ben kezdett Gálfi Tibinél dolgozni és azóta is változatlan elkötelezettséggel végzi a munkáját.

Régebben több ideje jutott sportolásra (darts, ping-pong, foci vagy éppen a testépítés), de amióta megszületett a Kisfia (aki amúgy már 2 éves), legszívesebben a családdal tölti azt a kevés szabadidejét, ami a munka mellett marad.

Szintén a munka és a verseny mellett a tavalyi év végén sok időt áldoztak karitatív munkára, hogy a beteg, rászoruló gyermekek számára adományokat gyűjtsenek cégektől és azt a megfelelő helyre juttassák el. (Bátor tábor)

A főnyereményt pedig a családra, karácsonyi ajándékokra és élelmiszerre költötte.