Új kolleganő a fedélzeten! – Bemutatkozik Wágner Kriszta

Kriszta már 2016 november óta erősíti a pénzügy osztály csapatát, így biztos vagyok benne, hogy már mindenki ismeri őt látásból, azonban az alábbi cikkből kicsit több mindent is megtudhattok róla.

Pontosan milyen feladatok tartoznak hozzád?

2016 november elején jöttem a TOF-hoz számlázó-könyvelő pozícióba.
Ahhoz, hogy egy hónapban kétszer számlázni tudjak, és az helyes legyen, sokféle előkészületi munka tartozik, ami időigényes. A feladataim egy része a számlázás előkészítése, a számlázás, ezeken kívül reklamációs ügyek kezelése. Telefonon is elérhető vagyok az ügyfeleinknek, segítek pénzügyi kérdés esetén. Szóval sokrétű a munkaköröm.

A tof előtt mit csináltál?

2002-ben végeztem a Szolnoki Főiskolán, vendéglátó-szálloda szakos közgazdászként.
Közvetlenül a TOF előtt a Babó Motors Kft. pénzügyén dolgoztam, előtte a Glória Könyvkiadónál. Mindkét helyen pénzügyi, illetve személyi asszisztensként dolgoztam. A könyvek világa után a motorkereskedelem „éles” váltás volt ugyan, viszont úgy gondolom, hogy mindenhol lehet tanulni és fejlődni, bárhol legyek is.

Kérlek, mondj nekünk néhány szót magadról, mit szeretsz szabadidődben csinálni?

A férjemmel és három gyerekünkkel Pestszentlőrincen élek. Gergő fiam 14 éves, Anna lányom 12, Nórika, a legkisebb pedig 3 éves lesz áprilisban.
Hogy mit is csinálok szabadidőmben? Ha van olyan, akkor szeretek kertészkedni, kirándulni, sorozatot nézni, vagy csak úgy lenni…..de mindig történik valami, úgyhogy sosem unatkozom 🙂

És az utolsó kérdés: Hogy érzed magad nálunk?

Jól érzem magam a cégnél, úgy érzem befogadtak a kollégák és megértjük egymást.

Krisztának sok sikert kívánunk a továbbiakban!