Üdv a fedélzeten CALLFACTORY!

A legutóbbi partner elégedettségi felmérésből is kiderült, hogy Megbízóink elégedettsége jelentősen növelhető az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségének javításával, ezért várhatóan október közepétől a beérkező hívások egy része kiszervezésre kerül egy olyan partnerünk részére, akik már bizonyították a piacon rátermettségüket.

Szerző: Szabó Ákos

A kiszervezés indokaként említhető még, hogy az ügyfélszolgálatra beérkező hívások száma megköveteli az erőforrások növelését – bizonyos időszakokban, azonban a piaci munkaerőhiány és az irodai adottságok miatt sem növelhető a belső kollégák száma olyan mértékben, hogy le tudjuk kezelni a kézbesítések számával arányosan megnövekedett beérkező telefonos megkereséseket.

A fentiek alapján merült fel a híváskiszervezés lehetősége, aminek a gondolatával már 2-3 éve kacérkodunk, így kiírtunk egy pályázatot, amire több potenciális jelentkezés is érkezett, de végül a CALLFACTORY cégcsoport mellett tettük le a voksunkat. (UNISONO Telekommunikációs Szolgáltató Kft.)

Referenciáik:

Milyen kérdésekre fognak tudni válaszolni?

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a legkönnyebben megválaszolható kérdésekből merül fel a legtöbb, azaz „mikor várható a küldemény kézbesítése?”. Ezen kívül a címmódosítás és későbbi szállítási dátumra történő kiszállítás kérésének teljesítésére is leoktatjuk majd őket.

Mikortól indul a teszt időszak?

2018.09.24-től megindult a teszt időszak, még tart a belső fejlesztés, hogy egy olyan könnyen kezelhető információs felületet biztosíthassunk számukra, amely segítségével a lehető leghatékonyabban tudják majd megválaszolni a beérkező hívásokat.

Mikortól élesedik a rendszer?

Bízunk benne, hogy október közepe vagy vége felé megindulhat a tényleges híváskezelés.

Célunk, hogy  a kiemelt ünnepek előtti időszakban is hatékonyan tudjuk fogadni a telefonos megkereséseket, illetve a kiemelt időszakon kívül a saját képzett munkaerő tudásunkat hatékonyabban tudjuk használni a belső feladatok átcsoportosításával.