Hírek

Változik az e-útdíj felár alkalmazásának mértéke

2019. január 1-től érvénybe lépő e-útdíjak drágulását eredményező jogszabály-módosítás miatt, cégünknél is szükséges volt módosítani az alkalmazott e-útdíj felár mértékét.

Várható kézbesítési késedelmek

Az év vége felé közeledve hálózatunkat igyekeztük felkészíteni a megemelkedett küldeményszám fogadására, extra besegítő autókkal és futárokkal.

Üdv a fedélzeten CALLFACTORY!

A legutóbbi partner elégedettségi felmérésből is kiderült, hogy Megbízóink elégedettsége jelentősen növelhető az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségének javításával, ezért várhatóan október közepétől a beérkező hívások egy része kiszervezésre kerül a CALLFACTORY jóvoltából, akik már bizonyították a piacon rátermettségüket.

Bevezetjük az e-számlát!

Lépést tartva a fenntartható fejlődés követelményeivel 2018. július 1-től cégünk is bevezeti az e-számlázást.

Utánvét riport a webCAS felületéről

Örömmel értesítjük minden kedves Megbízónkat, hogy mostantól elérhető az új, utánvétes feladásokat részletező és összegző riportunk a Webcas küldeményfeladó felületünkön („Riportok” menüpont).

A FOXPOST házhoz szállító partnerei lettünk!

Az Express One közreműködésével elindult a FOXPOST házhoz szállítási szolgáltatása. Így most már a FOXPOST csomagküldőknek is lehetőségük van a megszokott automatából automatába küldés mellett a házhoz szállítási szolgáltatást is igénybe venni.

A trans-o-flex Hungary Kft. mostantól Express One néven kézbesíti a csomagokat!

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 10 éve az Osztrák Posta családjához tartozunk és olyan – saját országukban piacvezető és sikeres – logisztikai szolgáltatókkal dolgozhatunk együtt, akik osztoznak a cégcsoport közös elvein, nyitottan és innovatívan vesznek részt a regionális üzletpolitika megvalósításában, mindenek felett előtérbe helyezve az ügyfelek igényeit.

Cipősdoboz gyűjtés 2017: Elkezdődött a kampány!

A Baptista Szeretetszolgálat idén 14. alkalommal indítja el országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát – a Cipősdoboz Akciót, melynek cégünk a hivatalos logisztikai partnere immáron 4. éve.

Változik az ÁSZF!

Válzoznak általános szerződési feltételeink!

Központi raktár bővítés

Amikor 2012-ben a gyáli telephelyünkről a Bilkbe költöztünk álmunkba sem gondoltuk volna, hogy közel 4 év alatt kinőjük a mostani raktár helyiséget és a hozzá kapcsolódó irodát.

Extrém túljelentkezés az idei Logisztika napján

Immáron 3. alkalommal csatlakoztunk a Logisztika Napja kezdeményezéshez, melynek apropóján megnyitottuk kapuinkat a csomaglogisztikai szektor iránt érdeklődő diákok számára.

Szekszárdra került „Az év depója” cím

Második alkalommal hirdetett versenyt a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. a depói között, hogy a legjobban teljesítőnek odaítélhesse „Az év depója” kitüntető címet. Ezúttal a szekszárdi depó legénysége teljesített a legjobban a 2016-os év eredményeit figyelembe véve, így övék lett a serleg és ők vacsorázhattak együtt a cég vezetésével.

Debreceni a 2016-ban legjobban teljesítő futár

Milyen a jó futár? Gyors, pontos, hatékony – de mindenek előtt minél több csomagot képes kézbesíteni adott munkanapon. A trans-o-flex Hungary Kft.-nél immár hagyományosnak mondható, hogy ezek alapján a kritériumok alapján kiválasztja, és „Az év futára” kitüntető címmel jutalmazza az adott év legjobban teljesítő futárát.

Új nemzetközi irányok: Lengyelország és Bulgária

Két új országgal bővült a nemzetközi palettánk, így az Eurodis nemzetközi hálózatnak a tagjaként Lengyelországnak és Bulgáriának köszönhetően mára szinte Európa teljes területére kiterjedően szállítunk export és import küldeményeket.

Mi is történt velünk 2016-ban?

Közeleg az év vége, visszatekintve az elmúlt esztendőre túlzás nélkül állíthatjuk: mozgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött. S mivel a mi területünkön ilyenkor decemberben számíthatunk a legnagyobb forgalomra, a legtöbb kézbesítendő csomagra, karácsonyig nincs is megállás.

Újra maratoni távon bizonyítottak a TOF csapatai

Három csapattal is részt vett a TRANS-O-FLEX Hungary a 31. SPAR Budapest maratonon – akárcsak a tavalyi évben. A Flora maraton stafétában csapatonként 4 fő, egymást váltva teljesítette a 42,2 km-es távot.

Megnyílt a Cipősdoboz Vár, idén is a TOF vitte az első ajándékcsomagokat

Harmadik alkalommal vett részt a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. a Cipősdoboz Vár megnyitóján, mint a Cipősdoboz Akció hivatalos logisztikai partnere. A Cipősdoboz Vár a jótékonysági kezdeményezés központi gyűjtőpontja, itt és az Október23. utcai bázison van lehetőségük az adományozóknak arra, hogy a felajánlott cipősdoboz ajándék útját nyomon kövessék.

Már bankkártyával is fizethetnek futárjainknál a címzettek

A webáruházak forgalmának dinamikus növekedésével új igények jelentkeztek a piacon, és szolgáltatóként mi is arra törekszünk, hogy mind több kényelmi funkciót biztosítsunk ügyfeleiknek. Ezek közül egy a bankkártyával való fizetés lehetősége.

Megújult a gyomaendrődi depónk

Új helyszínre költözött gyomaendrődi depónk idén ősszel – így még hatékonyabbá vált a csomagok kézbesítése.

Idén is részt vesz a TRANS-O-FLEX a Cipősdoboz Akcióban

Harmadik alkalommal segíti hivatalos logisztikai partnerként a Cipősdoboz Akciót a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. A Baptista Szeretetszolgálat által már 13. alkalommal útjára indított jótékonysági kezdeményezés célja, hogy több tízezer hátrányos helyzetű gyereknek szerezzen örömöt karácsonyra egy-egy cipősdoboznyi ajándékkal.

Csapatépítő hétvégén jártunk

Bekötött szemmel követni egymást az erdő közepén úgy, hogy csak a sor végén álló emberünk láthatja az utat, de ő sem beszélhet hozzánk – igazi bizalomerősítő feladat. Kipróbáltuk ezt is, ahogy sok minden mást az idei csapatépítő hétvégénken Várgesztesen.

Változik az ÁSZF!

Fontos tudnivaló minden partnerünk számára: október 1-től változik a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. Általános Szerződési Feltételeinek a szabályzata.

Megnyílt a TRANS-O-FLEX Hungary 18. depója Dunakeszin

Újabb depóval bővült a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. hálózata: a Dunakeszin helyet kapott új egység a főváros vonzáskörzetébe kézbesítendő csomagok kiszállításában vállal szerepet. Ezzel 18 tagúvá vált a cég depóhálózata.

A TOF igazoltan a magas minőség elkötelezettje

Sikeres minőségbiztosítási és környezetirányítási auditon van túl a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. A nyár folyamán végzett felügyeleti audit során bizonyosságot nyert, hogy a cég továbbra is a tavaly 3 évre megszerzett ISO tanúsítványok szerint végzi-e munkáját.

Itt a rugalmas kézbesítés lehetősége – még több lehetőség az ügyfeleknél

Újdonsággal jelentkezünk azon ügyfeleink számára, akik rendszerünkben B2C (Business to Consumer, azaz üzleti feladótól az egyéni címzettig) feladóként szerepelnek. A „Rugalmas kézbesítés / Flexible Delivery” nagyobb szabadságot biztosít a címzetteknek, nem kell attól tartaniuk, hogy a futár épp nem találja őket otthon.

Már két keréken is szállítunk csomagokat

Újdonság: májustól már két keréken is kézbesítünk küldeményeket. Biciklis futáraink elsősorban a kisméretű csomagok gyorsabb kézbesítéséért felelnek a kiemelt budapesti kerületekben.

Logisztika Napja április 21-én – a trans-o-flexnél is!

A jövő szakembereinek, szakoktatóknak és érdeklődő laikusoknak egyaránt érdekességeket kínál a Logisztika Napja. Az április 21-én immár hagyományosan megrendezendő program ingyenes, és a trans-o-flex Hungary Kft. ezúttal is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Megváltozott domainnevünk

Új, a cégnevünket teljesebb formában tartalmazó nevet választottunk online elérhetőségeinkhez. Mostantól a tofhungary.hu címen keresztül érhető el weboldalunk és e-mail címeink is.

Fontos tudnivalók nyomtatványok megrendeléséhez

Változtak ez év elejétől a csomagszállításhoz szükséges nyomtatványok megrendelési feltételei – a belső nyilvántartásunk egyszerűbb követhetősége érdekében cégünk ezentúl kizárólag az e-mailben érkezett nyomtatványrendelési igényeket dolgozza fel.

Újból rajthoz álltak a TOF futócsapatai

Két váltócsapat is összeállt a trans-o-flex Hungary munkatársaiból, hogy április 10-én Bécsben részt vegyen a maratonváltók versenyében.

WEBCAS, az új online küldeménykezelő felület

Rugalmas, egyszerű és könnyen kezelhető online küldeménykezelő felületet vezettünk be: a WEBCAS a korábbi offline ügyfélprogramunk, a SmartImp továbbfejlesztett verziója. Használata gördülékenyebbé teszi az ügyintézést, a felületről szinte percre pontos információkat kaphatunk a küldemény státuszáról.