Cipősdoboz gyűjtés 2017: Elkezdődött a kampány!

A Baptista Szeretetszolgálat idén 14. alkalommal indítja el országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát – a Cipősdoboz Akciót, melynek cégünk a hivatalos logisztikai partnere immáron 4. éve.

Csomaglogisztikai vállalatként azon a területen próbál segítséget nyújtani a cég, amelyen otthonosan mozog – a csomagok szállításában és nyomon követésében.

Gyakori indok a jótékonysági akcióktól való távolmaradásra, hogy nem tudni, hogy hova kerülnek az adományok, valóban rászorulók kapták-e a felajánlásokat.

A korábbi években csak a média beszámolói segítethették a Cipősdoboz Akció iránti bizalom erősítését, tavalyi évhez hasonlóan idén is lehet kérni a cipősdoboz nyomkövetést, így ha időben adják le az ajándékukat a Cipősdoboz Várban, megtudhatják, hova került végül a csomag.

A csomagkövetés lehetősége a logisztikai cégeknél, futárszolgálatoknál bevált folyamat – egy vonalkódos etikett kerül a dobozra a feladáskor, ezt a vonalkódot olvassák le újra és újra a csomagszállítás egyes fázisainál, így egy speciálisan erre kialakított online felületen követhető lesz, hol tart épp a küldemény. A Cipősdoboz Akció keretében a Cipősdoboz Várban feladott első 5000 csomag kaphat olyan etikettet, amely lehetővé teszi a doboz útjának nyomon követését.

A kampány december 1-én indul és egészen december 20.-ig tart, hogy még karácsony előtt eljuttathassuk az összegyűlt cipősdobozokat a rászoruló gyerekeknek.

A segélyszervezet oldalán megtalálható a gyűjtőpontok listája és részletes útmutató is található az ajándékok elkészítéséhez.