Idén is részt vesz a TRANS-O-FLEX a Cipősdoboz Akcióban

Harmadik alkalommal segíti hivatalos logisztikai partnerként a Cipősdoboz Akciót a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. A Baptista Szeretetszolgálat által már 13. alkalommal útjára indított jótékonysági kezdeményezés célja, hogy több tízezer hátrányos helyzetű gyereknek szerezzen örömöt karácsonyra egy-egy cipősdoboznyi ajándékkal.

A TRANS-O-FLEX Hungary hivatalos logisztikai partnerként vállalja, hogy decemberben az akció végén a budapesti gyűjtőpontokról a Szeretetszolgálat központi raktárába szállítja a beérkezett cipősdobozokat, valamint segít több ezer cipősdoboz ajándék Kelet-Magyarországra és az erdélyi Parajdra szállításában. Emellett a cég fuvarozza a Deák téri helyszínre a Cipősdoboz Várat.

A TRANS-O-FLEX Hungary jóvoltából idén is lesz lehetőség a felajánlott ajándékcsomagok nyomon követésére – azaz a jótékonykodók megtudhatják, hogy melyik településre került cipősdobozuk. Azok, akik a három kiemelt budapesti gyűjtőpont (a Deák téren felállított Cipősdoboz Vár, az Allee Bevásárlóközpont és a West End Bevásárlóközpont mellett található Cipősdoboz Gyűjtőpontok) valamelyikén adják le felajánlásukat, kérhetnek speciális vonalkóddal ellátott címkét csomagjukra, így utólag a www.tofhungary.hu/ciposdoboz oldalon megnézhetik, hova került a cipősdobozuk.

A Cipősdoboz Vár december 1-jén 14:00 órakor nyit, a megnyitóra idén is a TRANS-O-FLEX autóján gördülnek be az első ajándékcsomagok.