Debreceni a 2016-ban legjobban teljesítő futár

Milyen a jó futár? Gyors, pontos, hatékony – de mindenek előtt minél több csomagot képes kézbesíteni adott munkanapon. A trans-o-flex Hungary Kft.-nél immár hagyományosnak mondható, hogy ezek alapján a kritériumok alapján kiválasztja, és „Az év futára” kitüntető címmel jutalmazza az adott év legjobban teljesítő futárát.

Rózsa Ádám

A 2016-ban produkált eredményei alapján Rózsa Ádám vehette át „Az év futára” címmel járó serleget. Ádám 2015 szeptembere óta erősíti a trans-o-flex Hungary csapatát a debreceni depóban. Naponta átlagosan 92 címen járt 2016-ban, 71 csomagleadás és 21 árufelvétel volt napi penzuma. Ádám, ha épp nem a trans-o-flex futárautóját vezeti, akkor is szívesen ül volán mögé, de az autószerelés is a hobbijai közé tartozik.

„Mindig maximálisan próbálom teljesíteni a rám bízott feladatokat, sokat segít ebben a megfelelő munkakörnyezet, és persze a kollégáimmal való jó kapcsolat. Az én egyéni sikerem is a remek csapatmunkának köszönhető” – összegezte Ádám, mivel magyarázható a kiemelkedő teljesítménye.