Központi raktár bővítés

Amikor 2012-ben a gyáli telephelyünkről a Bilkbe költöztünk álmunkba sem gondoltuk volna, hogy közel 4 év alatt kinőjük a mostani raktár helyiséget és a hozzá kapcsolódó irodát.

Az elmúlt 4 évről elmondható, hogy szinte minden évben várakozáson felül teljesítettünk, ezáltal a piaci átlagtól eltérően 20%-os küldeményszám növekedést tudtunk elérni. Tevékenységünkből adódóan raktározási tevékenységet is folytatunk, jelenleg különálló raktár helyiséget kell bérelnünk, de ezzel a bővüléssel a szortír technikát és a raktározási tevékenységet egy épületben tudjuk majd folytatni, ami jelentősen megkönnyíti majd a folyamatainkat.

Jelenlegi raktárunk 3720 m2 területtel rendelkezik, ezzel a bővüléssel + 4700 m2-re teszünk szert, így az új központi raktár összesen 8420 m2 alapterületű lesz, ami több, mint a duplája az előzőnek. Reméljük, hogy elfogunk férni a kiemelt időszakokban is.

Nem csak a raktár helyiség bővül, ugyani az iroda helyiségek területe is megduplázódik a bővülés következtében, így a dolgozók számára összesen 1857 m2 alapterületű irodahelyiség áll majd rendelkezésre. Így a központi raktár és az iroda helyiségek alapterülete együttesen eléri 10 277 m2-t.

A bővülésnek köszönhetően megnöveljük valamint automatizáljuk a jelenlegi szortír technikánkat is, ezzel a fejlesztéssel szeretnénk 5000-5500 küldeményt leszortírozni egy óra alatt.

A teherautós kapuk száma 15-ről 23-ra (50%-al), a kisautós kapuk száma pedig 32-ről 46-ra (+ 45%) fog növekedni.