Megújult a gyomaendrődi depónk

Új helyszínre költözött gyomaendrődi depónk idén ősszel – így még hatékonyabbá vált a csomagok kézbesítése.

A délkelet-magyarországi régiót kiszolgáló depó eredetileg Kisújszálláson indult a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. jogelődjénél, 2006-ban került át Gyomaendrődre. A 10 futárból sokan már kezdetektől itt dolgoznak, így igazán nagy tapasztalattal és helyismerettel rendelkeznek. Mindannyian várták a modernebb telephelyre költözést, a napi munkavégzést a nagyobb depó mellett egy 25 négyzetméteres, klimatizált irodahelyiség is segíti. A depó naponta közel 550 címre több mint 1000 csomagot kézbesít.

Gyomaendrőd

Ez év februárban a gyomaendrődi lett „A hónap depója” a TRANS-O-FLEX hálózatában, de emellett az itt folyó munka elismeréséről tanúskodik számos egyéb oklevél is.

„Azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődhessünk, partnereink is érzékeljék, mindig a legjobbat szeretnénk nyújtani. Az új helyszínre költözés egy fontos mérföldkő ebben. De az autóparkunk is folyamatosan cserélődik, rendszeresen kapják a vadonatúj furgonokat a futárok” – mondta Farkas Zoltán, a depót üzemeltető From-To Hungary Kft. ügyvezető tulajdonosa. – „Ezek után sem fogunk hátradőlni, tervünk, hogy 2017-ben minden olyan autót lecserélünk, amelyik 5 évnél idősebb.”