Szekszárdra került „Az év depója” cím

Második alkalommal hirdetett versenyt a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. a depói között, hogy a legjobban teljesítőnek odaítélhesse „Az év depója” kitüntető címet. Ezúttal a szekszárdi depó legénysége teljesített a legjobban a 2016-os év eredményeit figyelembe véve, így övék lett a serleg és ők vacsorázhattak együtt a cég vezetésével.

A szekszárdi depó 2014 szeptemberében kezdte meg működését 12 futárkörrel, mára elmondható hogy naponta átlagosan 600 címre kb. 900 csomagot kézbesítenek. Az egyes futárkörökön leadott címmennyiség már az indulás utáni első hónapokban megegyezett a többi depó átlagával. Az indulás óta a létszám gyakorlatilag változatlan maradt, ami egyrészt a kapacitások optimalizálásával, másrészt pedig a gyakorlottsággal és helyismerettel magyarázható.

A kezdetek óta Gálfi Tiborhoz tartozik a depó, amelynek első depóvezetője Fazakas Dénes volt. Az ő szakértelmének és állhatatosságának köszönhetően már az első év végi hajtásnál remekül helytálltak a szekszárdiak a TRANS-O-FLEX Hungary országos hálózatában. Dénes ezután más beosztásba került a központi depóban, addigi helyettese, Vida Gergő vitte tovább a szekszárdi csapatot.

Gergőnek nagyon sok munkája van abban, hogy ők nyerték el „Az év depója” kitüntetést, hiszen egy nagyszerű, összetartó csapatot válogatott össze az évek során. Szükség volt a nagyszerű egyéni teljesítményekre is: a szekszárdi körön dolgozó sofőr (Angyal Gábor) ahogy tavaly is, idén is dobogós lett a legtöbb címet kiszállító kollégák között országos szinten.

Az év depója: Szekszárd

A 2016-os „Az év depója” cím odaítélésekor az év során vezetett, objektív méréseken alapuló összesítés volt az alap. A szekszárdi gárda büszke az elért eredményre, és bíznak benne, hogy a következő években is bebizonyíthatják, a legjobbak közé tartoznak.