Tapasztalat, elszántság és sok-sok kézbesített küldemény kell „Az év futára”’ címhez

Napi 200-250 kilométert vezetett, a karácsony előtti időszakban pedig a napi átlagos címszámok akár dupláját is teljesítette Juhász Gábor 2015-ben – így nyerhette el „Az év futára” címet.

A legnagyobb kihívást jelentő időszak egyértelműen az év utolsó negyedéve a futárszolgálatok életében, mert ilyenkor jelentősen megnövekszik a kikézbesítendő küldemények száma. Mivel egyre többen szerzik be a karácsonyi ajándékokat webáruházakból, a terméket házhoz szállíttatva, az ünnepekre készülődés egyre nagyobb forgalmat generál. Ezért is döntött úgy a TRANS-O-FLEX Hungary, hogy az október 15. – december 23. közötti időszakban nyújtott teljesítmények alapján méri, melyik futára nyerje el „Az év futára” címet.

A 2015-ös évben Juhász Gábor bizonyult a legeredményesebbnek az év legmozgalmasabb időszakában, így ő vehette át Kis László logisztikai igazgatótól „Az év futára” címmel járó oklevelet és serleget. A cég ezen felül pénzjutalomban is részesítette a legkiválóbban teljesítő futárát.

Az év futára

Gábor a budapesti régióban szállít csomagokat, 2,5 éve erősíti a TRANS-O-FLEX csapatát, de már 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Már a 2014-es évben is közel állt hozzá, hogy őt illesse a kitüntető cím, de akkor a hajrában egy hajszállal elmaradt a győztes mögött. 2015 decemberében napi 200-250 kilométert vezetve, közel 150 címes hátrányból 50 címes előnyt kovácsolt, és végül 5019 címmel a legjobban teljesítőnek bizonyult, így ő kaphatta meg „Az év futára” címet.