Itt a rugalmas kézbesítés lehetősége – még több lehetőség az ügyfeleknél

Újdonsággal jelentkezünk azon ügyfeleink számára, akik rendszerünkben B2C (Business to Consumer, azaz üzleti feladótól az egyéni címzettig) feladóként szerepelnek. A „Rugalmas kézbesítés / Flexible Delivery” nagyobb szabadságot biztosít a címzetteknek, nem kell attól tartaniuk, hogy a futár épp nem találja őket otthon.

A Címzett előértesítő (sms/email) szolgáltatásunk megrendelőinek címzettjei kérhetik a kézbesítési adatok megváltoztatását. Így például megjelölhetnek más kiszállítási időpontot, vagy új címet adhatnak meg, ahol át tudják venni a küldeményt.

Az előértesítőben található linkre kattintva a címzett egy mobiltelefonról is megnyitható felületre kerül, ahol igénye szerint választhat módosítási opciók közül. Megváltoztathatja például a kiszállítás időpontját, vagy megadhat új címet, esetleg küldhet megjegyzést a futárnak, például arról, hogy a szomszédban is átadható a csomag távollét esetén.

Fontos, hogy a módosításra csak egy alkalommal van lehetőség, és az érvényesítéséhez meg kell adni egy hitelesítési adatot is, ami lehet a címzett telefonszáma vagy e-mail címe.

Bízunk benne, hogy ez az új lehetőség még gördülékenyebbé teszi a csomagszállítást, és mind partnereink, mind a küldemények címzettjei hasznos funkciónak találják.