Logisztika Napja április 21-én – a trans-o-flexnél is!

A jövő szakembereinek, szakoktatóknak és érdeklődő laikusoknak egyaránt érdekességeket kínál a Logisztika Napja. Az április 21-én immár hagyományosan megrendezendő program ingyenes, és a trans-o-flex Hungary Kft. ezúttal is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság vállalta, hogy összefogva a logisztikai szereplők által felkínált szakmai programokat, meghirdetik a Logisztika Napját. Ezzel lehetőséget teremtve a logisztikai iparág iránt érdeklődőknek, hogy testközelből szerezhessenek információkat a szakterületről.

A Logisztika Napja

A trans-o-flex Hungary Kft. idén is örömmel vesz részt a kezdeményezésben, és biztosít programot a Logisztika Napja keretében az érdeklődőknek. A résztvevők megismerhetik a központi depó működését, figyelemmel kísérhetik a csomagok útját, kérdéseket tehetnek fel a munkatársaknak, vagy akár a gyakornoki programra is jelentkezhetnek. A program 15:30-kor kezdődik és várhatóan 17:00 óráig tart, a trans-o-flex Hungary Kft. központi telephelyén, a BILK Logisztikai Központban.

A maximális létszám 20 fő. Még nem késő regisztrálni! Jelentkezés a Logisztika Napja oldalán.

(a kiemelt kép forrása: http://logisztikanapja.hu/)