Már két keréken is szállítunk csomagokat

Újdonság: májustól már két keréken is kézbesítünk küldeményeket. Biciklis futáraink elsősorban a kisméretű csomagok gyorsabb kézbesítéséért felelnek a kiemelt budapesti kerületekben.

7 biciklis futárral egészült ki a trans-o-flex Hungary csapata májusban, akik a budapesti hálózatban igyekeznek megkönnyíteni a küldemények kiszállítását. A nagyobb méretű csomagokat továbbra is autós futáraink kézbesítik. A kerékpáros futárokkal egyelőre az I., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIV., XIX. és XXI. kerületekben találkozhatunk. Júniustól azonban már Budapest teljes területére kiterjed a szolgáltatás.

Egy-egy kerékpáros futár 36 címet keres fel egy nap jelenleg – ez a szám várhatóan növekedni fog. Valamennyien saját, már bevált biciklijüket használják, és bár mindenféle időjárási viszontagság esetén is útnak kell indulniuk és a budapesti közlekedés sokszor nem teljesen veszélytelen, élvezik munkájukat, amihez azért előnyök is társulnak: nem kell bajlódni a parkolóhely-kereséssel, és nem küzdenek meg a forgalmi dugókkal.

A bázis a IX. kerületen, a Lechner Ödön fasoron található, a futárok pedig hamarosan egységes trans-o-flexes biciklis egyenruháról lesznek felismerhetők.