Megújult az árajánlatkérő felületünk

Átláthatóság, egyszerűség, letisztultság, és azonnali visszaigazolás – ezeket a szempontokat igyekeztünk szem előtt tartani árajánlatkérő felületünk átalakításakor. Célunk az újítással, hogy partnereink és leendő ügyfeleink dolgát megkönnyítsük.

Weboldalunk komplex átalakításakor az E-Ügyfélszolgálat menüpont létrehozásával arra törekedtünk, hogy a cégünk szolgáltatásairól tájékozódók minél több információhoz hozzájussanak. Minél több dokumentumot szerettünk volna online módon hozzáférhetővé tenni, hogy az ügyintézés gördülékenyebb és rugalmasabb lehessen, ne kelljen ügyfélszolgálatunk elérhetőségéhez igazodni.

Mostantól az árajánlatkérés is még egyszerűbbé vált: az oldal tetején egyértelmű tippek segítik az űrlap pontos kitöltését, amely bárhonnan, bármikor elvégezhető. Az adatok megadását követően az is kiderül, hogy melyik üzletkötőnkhöz kerül majd a megkeresés. Az ajánlatkérés rögzítése után pedig automatikus e-mailben igazoljuk vissza az ajánlatkérés beérkezését.

Árajánlatkérő felületünket a várhatóan rendszeres megbízást igénylő megrendelőinknek ajánljuk. Mindazoknak, akik eseti jelleggel vennék igénybe szolgáltatásunkat, a Belföldi Díjkalkulátort vagy a Nemzetközi Díjkalkulátort javasoljuk.