WEBCAS, az új online küldeménykezelő felület

Rugalmas, egyszerű és könnyen kezelhető online küldeménykezelő felületet vezettünk be: a WEBCAS a korábbi offline ügyfélprogramunk, a SmartImp továbbfejlesztett verziója. Használata gördülékenyebbé teszi az ügyintézést, a felületről szinte percre pontos információkat kaphatunk a küldemény státuszáról.

Az online küldeménykezelő egy jelszóval védett webes felület, amely lehetőséget nyújt a kétoldalú elektronikus adatközlésre, megkönnyítve ezzel a küldemény feladásával járó ügymenetet. Az összes szolgáltatás elérhető benne, kinyomtatható innen a küldemény azonosításhoz elengedhetetlen csomagcímke, illetve az átadáshoz szükséges gyűjtőlista is.

A Webcas azért is előnyös, mert web alapú, így nem veszi igénybe a felhasználó gépének erőforrásait és nem igényel szoftvertelepítést, ugyanakkor felhasználó névvel és jelszóval védett. Bárhonnan elérhető, így rugalmas hozzáférést biztosít, különböző riportok generálását is támogatja.

A trans-o-flex Hungary közeljövőben bevezetendő új szolgáltatásait kizárólag a Webcas rendszeréből lehet majd megrendelni – már csak ezért is érdemes megismerkedni a felülettel.

A modul használatához előzetes regisztráció szükséges, amelyet az alábbi linken tehetnek meg.