Várható kézbesítési késedelmek

Az év vége felé közeledve hálózatunkat igyekeztük felkészíteni a megemelkedett küldeményszám fogadására, extra besegítő autókkal és futárokkal.

Elkészült az Androidos applikációnk is, amellyel a beugrós futárok munkáját szeretnénk megkönnyíteni és reméljük, hogy ezzel is hozzájárulunk küldeményeik minél gyorsabb kézbesítéséhez,

továbbá karácsonyig minden szombaton elindítjuk budapesti hálózatunkat, a küldemények kézbesítésének a reggelén előértesítő emailt küldünk.

Azonban annak ellenére, hogy a küldemények feldolgozása folyamatos és kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek, a szektorunkat sújtó munkaerőhiánynak és a megnövekedett címszámnak köszönhetően

Budapesten és az agglomerációban 2-3 munkanapos csúszással tudjuk a kézbesítéseket garantálni.

A sikeres leadáshoz azonban elengedhetetlen, hogy munkaidőben 8:00-17:00 óra között a megadott címen tartózkodjanak, amennyiben ez nem megoldható, kérjük módosítsák a kiszállítási címet ennek megfelelően.

Valamint kérjük, hogy utánvétes küldemények átvételekor készüljenek elegendő készpénzzel, ugyanis beugrós futárjainknál nem minden esetben lehet bankkártyával fizetni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.