Mire vagyunk képesek?

Ügyfélközpontú

Nálunk az ügyfelek az elsők

20 fős ügyfélszolgálati stábunk mindennapi feladata az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, a beérkező kérdések és igények kezelése – az ügyfeleink nálunk mindig fókuszban vannak. Kiemelt partnereink számára dedikált ügyfélkapcsolati munkatársat biztosítunk.

Ügyfeleink sms-ben és e-mailben is kérhetnek tájékoztatást küldeményük útjáról és célba érkezéséről, a webolalunk Track & Trace felületén pedig bármikor nyomon követhetik a csomag mozgását.

A még hatékonyabb és egyszerűbb ügyfélkapcsolatot elősegítendő kifejlesztettük weboldalunkon az E-Ügyfélszolgálatot, ahol az általános ügyintézést gyorsan, a nap bármely szakában online bonyolíthatják ügyfeleink.

Piacképes

Piacképes árakat kínálunk

Árajánlatainkat úgy alakítjuk ki, hogy lehetőség szerint maximálisan figyelembe vegyük ügyfeleink egyedi igényeit, így akár teljesen személyre szabott kondíciókat kínálhatunk. Ár-érték arányunk az egyik alapvető érv amellett, hogy minket válasszanak partnerként.

Gyors

Gyorsak vagyunk

Ön átadja, mi pedig másnap, a feladást követő munkanapon kézbesítjük a feladott küldeményeket, mindenkor szem előtt tartva azt, hogy ügyfeleinknek fontos, hogy mielőbb eljussanak csomagjaik a címzettekhez.

Tapasztalt

Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk a magyar piacon – hiszen cégünk jogelődje, a Road Parcel Kft. már 1997-ben jelen volt Magyarországon. A 2007-ben tulajdonosunkká vált Osztrák Posta pedig olyan szakmai hátteret biztosít számunkra, amely hosszú távon megalapozza fejlődésünket.

Megbízható

Megbízhatóak vagyunk

Aki egyszer minket választott partnerként, az jellemzően hosszú ideig számít is szolgáltatásunkra – mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink elégedettségét fenntartsuk.
Évről-évre elvégzett ügyfél elégedettségi felmérésünkből kiderül, hogy ügyfeleink 85 %-a ajánlana minket saját partnereinek, ami számunkra munkánk legmagasabb szintű elismerése.

Országos

Mindenhol ott vagyunk

Egész Magyarország területén kézbesítünk és veszünk fel csomagokat, 20 depóval működünk az országban, és a küldeményeket a feladást következő munkanapon célba juttatjuk. Sőt, külföldre is kézbesítünk, 16 országba vállaljuk küldemények szállítását. A jól összehangolt nemzetközi partnerhálózatra támaszkodva a külföldi kézbesítéseinknél is a saját magunktól elvárt magas színvonalat és megbízhatóságot garantálhatjuk ügyfeleinknek.

Rugalmas

Rugalmasak vagyunk

Igyekszünk partnereink igényeihez igazodni, és olyan megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a hatékonyabb együttműködést.