Molnár Tímea

Humánerőforrás igazgató

Mik a legfontosabb feladatai?

Az Express One Hungary üzleti stratégiájához igazított létszám terv teljesítésének megszervezése, a megfelelő létszámú munkaerő megtartása. Teljesítmény-követelmények megfogalmazása, kommunikálása, mérése és fejlesztése. Szervezetfejlesztés, változás-menedzsment. A munkavállalók szakmai és általános ismereteinek fejlesztéséhez tervek és programok kidolgozása. A szervezet érdekeltségi rendszerének, és a munkavállalók egyéb ösztönzési formáinak kialakítása.

Milyen kiemelkedő projektekben vett részt?

  • Kanadában szerezte humánerőforrás-menedzseri diplomáját, és itt kezdte pályafutását is – a burlingtoni Evertz Microsystems Ltd.-nél adminisztrátorként kezdett, majd néhány éven belül HR menedzser lett.
  • Dolgozott az OMV Magyarországnál és a Scania Hungary-nál, mint HR menedzser.
  • Az Express One-t megelőzően a Rex-Bud Kft. HR Business Partnere volt, ahol többek között a feladatai közét tartozott a cég új HR stratégiájának kidolgozása és bevezetése.

Milyen kihívásra számít a Express One-nál?

Minden cég számára kihívást jelent a fellelhető legjobb munkaerő megtalálása, a tehetséges munkaerő megtartása. Hazánkban a HR szakma több szempontból is változáson megy keresztül, Tímea ezért is szeretné a nemzetközi tapasztalatait alkalmazva a HR terület általános megítélését javítani. Ezt egy pozitív hozzáállású, a dolgozó, és a cég érdekeit is figyelembe vevő nem konvencionális HR stratégiával tervezi megvalósítani. Ami ehhez a kulcs: összetartó, hatékony csapat felépítése, a munkavállalók motiválása, fejlesztése.

Molnár Tímea