Vass László

Informatikai vezető

Mik a legfontosabb feladatai?

Feladatai közé tartozik a meglévő vállalat-irányítási rendszer felügyelete, a hálózat stabil működésének biztosítása, naprakész fenntartása. Informatikai igazgatóként felel a jelenlegi rendszer fejlesztéseiért, koordinálja az érintett osztályok ezzel kapcsolatos feladatait és rendszeresen riportol az anyavállalat felé.

Milyen kiemelkedő projektekben vett részt?

  • A korábbi jogelőd vállalat informatikai átvilágítása.
  • A Merland Express vállalati integrációja során a cég korábbi rendszerének lecserélését és az aktuális folyamatok bevezetését irányította.

Mire büszke az Express One történetében?

  • Arra, hogy a cég új telephelyekre költözésekor (2009-ben Gyálra, majd 2011-ben a BILK Logisztikai Központba) az informatikai rendszert sikerült időben, a folyamatos munkavégzést garantáló minőségben kialakítani, implementálni.
  • Arra, hogy a cég 2011-ben bevezette a nyilvános Track and Trace (csomagkövető) rendszert és az MC75 szkennerek használatát, amely országos szinten tesz lehetővé tényleges online útvonal és átadási információ-továbbítást.
  • Arra, hogy az ügyfélprogramunk újabb és újabb funkciói hatékony segítséget jelentenek régi és új partnereinknek egyaránt.
Vass László