Bankkártyás fizetés

A webáruházak forgalmának dinamikus növekedésével új igények jelentkeztek a piacon, és szolgáltatóként mi is arra törekszünk, hogy mind több kényelmi funkciót biztosítsunk ügyfeleiknek. Ezek közül egy a bankkártyával való fizetés lehetősége.

A címzettek számára előnyös lehet, hogy többféle fizetési megoldás közül választhatnak: A bankkártyás fizetéshez többféle kártyát is elfogadunk, jelenleg a Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron és V-Pay kártyák elfogadása biztosított. Sőt, válaszható a PayPass-fizetési megoldás, vagy a mágnescsík beolvasása is. A címzetteknek elegendő a csomag átvételekor eldönteniük, milyen módon rendezik az utánvét összegét. Kártyás fizetés esetén nincs probléma a váltópénzzel, visszajáróval sem. A fizetés megtörténte után a címzettek átvételi elismervényt kapnak e-mailben, így meggyőződhetnek a szolgáltatás megbízhatóságáról.

Amennyiben a Megbízók ezt az új szolgáltatást választják, rugalmasságot biztosíthatnak vásárlóik számára, egyben egy megbízható és gyors fizetési módszert tesznek elérhetővé. Tekintve, hogy a szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjedt, a címzettek földrajzi helyétől függetlenül a bankkártyás fizetés elérhetőségét illetően nincs különbség. A Megbízók számára ugyanakkor versenyelőnyt jelenthet a többi versenytárssal szemben, ha ilyen plusz kényelmi szolgáltatást kínálhatnak fel ügyfeleiknek.


A szolgáltatás megrendelésének módjáról, pontos díjáról értékesítési osztályunk ad bővebb felvilágosítást: ertekesites@expressone.hu e-mail címen vagy a +36 1 877 7420-as telefonszámon.