Utánvétes kézbesítés

1 millió Ft-ig vállaljuk utánvétes küldemények kézbesítését, és mindig ügyelünk a beszedett áruérték gyors és pontos átutalására. A határidő ebben a szolgáltatási módban is kiemelt szerepet kap: a beszedett készpénzt a kézbesítést követő munkanapon átutaljuk a megbízó számlájára (amennyiben arról korábban másképp nem rendelkezett).

Az Express One szolgáltatása teljes körű biztonságot jelent, mivel a küldeményt csak akkor adjuk át, ha a pénzt beszedtük. A szolgáltatás megrendelésekor kérjük ne felejtse el megadni bankszámlaszámát, amelyre az utánvét összegét utalhatjuk. A megadott forintösszeget 5-re vagy 0-ra végződő értékben fogja futárunk beszedni a címzettől, ezért kérjük, hogy csak kerekített összeget adjon meg.


Figyelem!

Az “Áruérték” mező tájékoztató jellegű és/vagy a kiegészítő küldemény-biztosításhoz tartozó információ, utánvét beszedésére nem kötelezi a futárt.


Az alábbi szolgáltatásokhoz választható:

Szolgáltatási mátrix menüpontunk segítségével könnyen és gyorsan áttekinthető, hogy miként kombinálhatóak belföldi szolgáltatásaink.