Express One – A csomagszállító

Kik vagyunk mi?

Az a csomagszállító csapat, amely 24 órán belül garantáltan kézbesíti a csomagokat az egész ország területén!

Cégünk az Osztrák Posta tulajdonában álló, stabil nemzetközi háttérrel bíró leányvállalat. Több mint 20 éves szakmai múltunkra visszatekintve a futárszolgálatunk az egyik legjelentősebb belföldön és a régióban, mely a magunktól elvárt magas színvonalnak, valamint lelkiismeretes és összehangolt munkánknak köszönhető. Nem csak Magyarországon, de külföldi kézbesítéseink során is büszkén megálljuk a helyünket.

Hogyan működünk?

Összetartó csapatmunkával, rugalmas megoldásokkal, gyorsan kézbesítjük a csomagokat!

Több mint 550 futárunk országszerte arra törekszik, hogy a feladott csomagok minél gyorsabban, rugalmasabban, valamint a leginkább megbízható kezekből érkezhessenek a címzettekhez. Ügyfélszolgálati csapatunk eközben pedig kiemelten kezeli az üzleti partnereinket és címzettjeinket, hogy mindenkor a számukra legideálisabb szolgáltatást nyújtsa.

Küldetésünk

„Célunk, hogy innovatív logisztikai szolgáltatóként kiemelkedő minőséget biztosítsunk minden ügyfelünk számára. Büszke vagyok arra, hogy jól képzett kollegákkal, jól felszerelt irodákban és raktárakban, kulturált munkakörülmények között látjuk el feladatainkat a lehető legmagasabb minőségben, miközben a környezetünkre is odafigyelünk.”

Piacképes Piacképes konstrukciókat kínálunk
Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk leendő üzleti partnereink számára, hogy a lehető legideálisabbá tegyük együttműködésünk kereteit. Személyre szabott kondíciókkal vesszük figyelembe az egyedi igényeket, mindenkor törekedve a megfelelő ár-érték arányra. Kellő rugalmassággal és alkalmazkodással tesszük lehetővé, hogy gyorsan megtaláljuk a szükséges kapcsolódási pontokat a sokszor rendkívül különböző és sokszínű tevékenységet folytató cégekkel.
Gyors Garantált kézbesítést vállalunk akár 24 órán belül
Több mint 700 futárunk országszerte minden nap arra törekszik, hogy a feladott csomagok minél gyorsabban, rugalmasabban, valamint a leginkább megbízható kezekből érkezhessenek a címzettekhez Magyarországon és Európa szerte.
Innovatív Fenntartható fejlődés útján
Több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkezünk - hisz jogelődjeink már 1997-ben jelen voltak a hazai piacon és folyamatos fejlődésükkel megalapozták a sikerünket. Az Osztrák Posta leányvállalataként pedig biztos szakmai háttér áll mögöttünk, mely hosszútávon megalapozza fejlődésünket. Hiszünk abban, hogy csak a folyamatos fejlesztések és a digitalizáció nyújtotta lehetőségek adnak megfelelő alapot a fejlődésre és a fenntartható működésre.
Megbízható Együtt fejlődünk az ügyfeleinkkel
Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink elégedettségét fenntartsuk. Aki egyszer minket választ üzleti partnerként, az hosszú ideig együttműködésben is marad velünk: büszkék vagyunk arra, hogy az évről-évre elvégzett ügyfél elégedettségi felmérésünk szerint ügyfeleink 94 %-a ajánlana minket megbízható szolgáltatásainkra hivatkozva.

Az Osztrák Posta csoport számokban

7.600
szállítójármű
255
logisztikai központ
17.800
alkalmazott
269
millió küldemény
11
leányvállalat 9 országban

Számíthat ránk!

Magyarország egyik legkiemelkedőbb csomagszállító
csapataként gondoskodunk küldeménye hibátlan és rugalmas kézbesítéséről!

Kézbesítés csomagautomatába

Csomag átirányítás

Csomagátvétel csomagponton

Megbízható házhozszállítás

Csomagfeladás üzleti partnerként
Logisztikai szolgáltatóként nem csak garantáljuk a csomagjai hibátlan, megbízható kézbesítését, de vállaljuk akár azok raktározását és komissiózását is. Hazai és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően könnyen igazodunk üzleti partnereink egyéni igényeihez!
Belföldi szállítás
24 órás garantált csomagkézbesítés belföldön, ügyfeleink egyedi igényeire szabva: több mint 700 futár közreműködésével, országos depóhálózattal, rugalmas kézbesítési lehetőségekkel.
Kiegészítő szolgáltatás
Kiegészítő szolgáltatásaink között minden partnerünk megtalálja a cégméretéhez és profiljához megfelelően illeszkedő szolgáltatásokat a címzettek maximális kiszolgálása érdekében.
Nemzetközi szállítás
Anyavállaltunk - az Osztrák Posta- és nemzetközi kapcsolataink összekötnek bennünket a régió különböző országaival. Európa szerte a megbízható és követhető csomagszállítást az EURODIS partnerhálózatának segítségével biztosítjuk.
Csomagkövetés
Amennyiben gyors és releváns információt szeretne kapni csomagjáról, akkor csomagkövetési szolgáltatásunk segítségével ezt azonnal megteheti. Könnyen nyomon követheti csomagját a feladás pillanatától a kézbesítésig, megtudhatja például, hogy futárja mikor érkezik.
Folyamatban...