Megéri ránk bízni a szállítást

Garantáljuk a csomagok hibátlan, megbízható kézbesítését.
Notino
Tchibo
alza.hu
OfficeMarket

Nekünk partnereink az elsők

Hazai és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően könnyen igazodunk üzleti partnereink egyéni igényeihez!

24 órás kézbesítés belföldön

Tudjuk, hogy üzleti partnereinknek kiemelten fontos a gyorsaság szállításaik során, így az árufelvételt követő munkanapon garantáljuk, hogy a munkaidő végéig minden címzett kézhez kapja csomagját. Versenyképes ajánlat minden piaci szereplő számára!

Személyre szabott ajánlatok

Termékeik jellegéhez és a feladott csomagok mennyiségéhez igazodva többféle árazási módot kínálunk.

Csomagpont hálózat

Országosan több mint 1500 csomagponttal rendelkező hálózatunknak köszönhetően rendkívül rugalmas csomagátvételt biztosíthatnak a vásárlóik számára. Vállalatunk célja, hogy mindenkor kiemelten tudják kezelni ügyfeleik igényeit és hatékonyan vegyék fel a versenyt más piaci szereplőkkel.

Csomagátirányítás

Csomagátirányítási szolgáltatásunk révén címzettjeinknek lehetősége van online is módosítani a kiszállítási címet. Ezzel extra rugalmas kézbesítési lehetőséget biztosítunk a számukra, amely megfelelően igazodik időbeosztásukhoz, ezzel is növelve elégedettségüket.

Csomagkövetés

Amennyiben a címzettje gyors és releváns információt szeretne kapni csomagjáról, akkor csomagkövetési szolgáltatásunk segítségével ezt azonnal megteheti. Az azonosító megadásával nyomon követhető a csomag a feladás pillanatától a kézbesítésig. Feladóként pedig a csomagok státuszának változásairól friss információkat kap.

Fenntarthatóság

Vállalati stratégiánk részeként számos fenntarthatósági tevékenységet vezettünk be, amelyek a környezetvédelem mellett, a sokszínűséget és az ügyfélorientáltságot is magukban foglaljak. Célunk, hogy 2030-ra CO2 kibocsátás mentes hálózattal szolgájuk ki az ügyfeleinket.

Közösek az érdekeink!

Üzleti partnereink biztosak lehetnek abban, hogy vevőik teljeskörű elégedettségéért dolgozunk minden egyes nap!

Ügyfélintegráció

Felhasználóbarát online küldeménykezelő felületünknek köszönhetően megbízásait pár gombnyomással rögzítheti és elküldheti a részünkre. Vállalatirányítási rendszerét az általunk fejlesztett webservice kapcsolattal könnyedén összekötheti.

Utánvét

Mindig ügyelünk a beszedett áruérték gyors és pontos átutalására. A beszedett összegeket már a kézbesítést követő munkanapon átutaljuk a megbízó számlájára függetlenül attól, hogy a címzettek készpénzzel vagy bankkártyával fizettek.

Nemzetközi desztinációk

Anyavállaltunk - az Osztrák Posta- és nemzetközi kapcsolataink összekötnek bennünket a régió különböző országaival. A szomszédos országokban testvérvállalataink, távolabbi európai desztinációkra Eurodis partnereink garantálják a magas minőségű logisztikai szolgáltatást.

Raktározás

Lehetőségük van igénybe venni raktározási szolgáltatásunkat is. Ennek keretein belül cégünk a kereskedelmi áruk raktározásán túl vállalja az áruk komissiózását, valamint azok címre történő kiszállítását.

Innovatív raktártechnológia

Csomagjaik biztonságos és gyors szortírozásáról a legújabb technológiát használó automata szállítópályák gondoskodnak központi raktárunkban.

Combi Freight

A 40 kg-nál kisebb tömegű, kézzel mozgatható csomagok célba juttatása mellett belföldön raklapos áruk kezelésével is foglalkozunk. Mindezt ráadásul ugyanazon a hálózaton belül! Ügyintézés egy helyen - különböző logisztikai hálózatokkal való párhuzamos egyeztetés helyett.

Az Osztrák Posta csoport számokban

7.600
szállítójármű
255
logisztikai központ
17.800
alkalmazott
269
millió küldemény
11
leányvállalat 9 országban

Kik vagyunk?

Az a csomagszállító csapat, amely 24 órán belül hibátlanul kézbesíti a csomagokat!

Több mint 25 éves szakmai múltunkra visszatekintve futárszolgálatunk az egyik legjelentősebb belföldön. Anyavállaltunk - az Osztrák Posta- testvérvállalataink és nemzetközi partnereink összekötnek bennünket a régió különböző országaival. Az Express One Hungary stratégiája, hogy innovatív logisztikai szolgáltatóként kiemelkedő minőséget biztosítson minden ügyfele számára.

További részletek

Hogyan működünk?

Összetartó csapatmunkával, rugalmas megoldásokkal, gyorsan kézbesítjük a csomagokat!

Több mint 550 futárunk országszerte arra törekszik, hogy a feladott csomagok a leginkább megbízható kezekből érkezhessenek a címzettekhez. Ügyfélszolgálatunk mindeközben kiemelten kezeli kéréseiket és kérdéseiket, biztosítva a teljeskörű kiszolgálást.

További részletek

Dolgozzunk együtt!

Írjunk közösen sikertörténetet partnerkapcsolatunk révén!
Folyamatban...