Megéri ránk bízni a szállítást

Futárszolgálatunk garantálja a csomagok hibátlan, megbízható kézbesítését.
Áru szállítás - Notino
Áru szállítás - Tchibo
Áruszállítás - Alza
Áruszállítás - OM Final

Nekünk partnereink az elsők

Hazai és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően könnyen igazodunk üzleti partnereink egyéni igényeihez!
24 órás csomagszállítás

24 órás kézbesítés belföldön

Tudjuk, hogy üzleti partnereinknek kiemelten fontos a gyorsaság szállításaik során, így az árufelvételt követő munkanapon garantáljuk, hogy a munkaidő végéig minden címzett kézhez kapja csomagját. Versenyképes ajánlat minden piaci szereplő számára!

Személyre szabott csomag szállítás

Személyre szabott ajánlatok

Termékeik jellegéhez és a feladott csomagok mennyiségéhez igazodva többféle árazási módot kínálunk.

Közúti fuvarozás

Csomagpont hálózat

Országosan több mint 1500 csomagponttal rendelkező hálózatunknak köszönhetően rendkívül rugalmas csomagátvételt biztosíthatnak a vásárlóik számára. Vállalatunk célja, hogy mindenkor kiemelten tudják kezelni ügyfeleik igényeit és hatékonyan vegyék fel a versenyt más piaci szereplőkkel.

Csomagátirányítás - futárszolgálat

Csomagátirányítás

Csomagátirányítási szolgáltatásunk révén címzettjeinknek lehetősége van online is módosítani a kiszállítási címet. Ezzel extra rugalmas kézbesítési lehetőséget biztosítunk a számukra, amely megfelelően igazodik időbeosztásukhoz, ezzel is növelve elégedettségüket.

Csomagkövetés

Csomagkövetés

Amennyiben a címzettje gyors és releváns információt szeretne kapni csomagjáról, akkor csomagkövetési szolgáltatásunk segítségével ezt azonnal megteheti. Az azonosító megadásával nyomon követhető a csomag a feladás pillanatától a kézbesítésig. Feladóként pedig a csomagok státuszának változásairól friss információkat kap.

Környezettudatos fuvarozó alvállalkozó cég

Fenntarthatóság

Vállalati stratégiánk részeként számos fenntarthatósági tevékenységet vezettünk be, amelyek a környezetvédelem mellett, a sokszínűséget és az ügyfélorientáltságot is magukban foglaljak. Célunk, hogy 2030-ra CO2 kibocsátás mentes hálózattal szolgájuk ki az ügyfeleinket.

Közösek az érdekeink!

Üzleti partnereink biztosak lehetnek abban, hogy vevőik teljeskörű elégedettségéért dolgozunk minden egyes nap!
Ügyfélintegráció - futárszolgálat

Ügyfélintegráció

Felhasználóbarát online küldeménykezelő felületünknek köszönhetően megbízásait pár gombnyomással rögzítheti és elküldheti a részünkre. Vállalatirányítási rendszerét az általunk fejlesztett webservice kapcsolattal könnyedén összekötheti.

Utánvét - csomagszállítás

Utánvét

Mindig ügyelünk a beszedett áruérték gyors és pontos átutalására. A beszedett összegeket már a kézbesítést követő munkanapon átutaljuk a megbízó számlájára függetlenül attól, hogy a címzettek készpénzzel vagy bankkártyával fizettek.

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi desztinációk

Anyavállaltunk - az Osztrák Posta- és nemzetközi kapcsolataink összekötnek bennünket a régió különböző országaival. A szomszédos országokban testvérvállalataink, távolabbi európai desztinációkra Eurodis partnereink garantálják a magas minőségű logisztikai szolgáltatást.

Raktározás - alvállalkozó fuvarozóként

Raktározás

Lehetőségük van igénybe venni raktározási szolgáltatásunkat is. Ennek keretein belül cégünk a kereskedelmi áruk raktározásán túl vállalja az áruk komissiózását, valamint azok címre történő kiszállítását.

Raklapos fuvarozás

Innovatív raktártechnológia

Csomagjaik biztonságos és gyors szortírozásáról a legújabb technológiát használó automata szállítópályák gondoskodnak központi raktárunkban.

Belföldi raklapos szállítás

Combi Freight

A 40 kg-nál kisebb tömegű, kézzel mozgatható csomagok célba juttatása mellett belföldön raklapos áru szállítással is foglalkozunk. Mindezt ráadásul ugyanazon a hálózaton belül! Ügyintézés egy helyen - különböző logisztikai hálózatokkal való párhuzamos egyeztetés helyett.

Az Osztrák Posta csoport számokban

7.600
szállítójármű
255
logisztikai központ
17.800
alkalmazott
269
millió küldemény
11
leányvállalat 9 országban

Kik vagyunk?

Az a csomagszállító csapat, amely 24 órán belül hibátlanul kézbesíti a csomagokat!

Több mint 25 éves szakmai múltunkra visszatekintve futárszolgálatunk az egyik legjelentősebb belföldön. Anyavállaltunk - az Osztrák Posta- testvérvállalataink és nemzetközi partnereink összekötnek bennünket a régió különböző országaival. Az Express One Hungary stratégiája, hogy innovatív logisztikai szolgáltatóként kiemelkedő minőséget biztosítson minden ügyfele számára.

További részletek

Hogyan működünk?

Összetartó csapatmunkával, rugalmas megoldásokkal, gyorsan kézbesítjük a csomagokat!

Több mint 550 futárunk országszerte arra törekszik, hogy a feladott csomagok a leginkább megbízható kezekből érkezhessenek a címzettekhez. Ügyfélszolgálatunk mindeközben kiemelten kezeli kéréseiket és kérdéseiket, biztosítva a teljeskörű kiszolgálást.

További részletek

Dolgozzunk együtt!

Írjunk közösen sikertörténetet partnerkapcsolatunk révén!
Folyamatban...