Utánvétes kézbesítés

1 millió Ft-ig vállaljuk utánvétes küldemények kézbesítését bankkártyás fizetés esetén. 300.000 Ft-ig az utánvétes küldemények kifizetése készpénzzel is lehetséges. A készpénzben beszedett vagy bankkártyával kiegyenlített összegeket a kézbesítést követő munkanapon már át is utaljuk a megbízó számlájára, amennyiben arról másként nem rendelkezett.

Utánvét szolgáltatásunk több nemzetközi országban is elérhető.

Címzett értesítések

Emailben és/vagy SMS-ben küldött csomagértesítő üzeneteink gondoskodnak arról, hogy minden hasznos információ időben az érintettek birtokába kerüljön.

Az előértesítőben a címzetteknek elküldött kézbesítési időablakot a kiszállítás reggelén pontosítjuk 2 órás időintervallumra, megadva többek között a megbízó nevét, a futár elérhetőségét, valamint az esetlegesen felmerülő utánvét összegét.

Az értesítéseket automatikusan, a megbízó által megadott címzett elérhetőségekre küldjük.

Rugalmas kézbesítés

Az első kézbesítés reggelén küldött SMS és/vagy Email értesítésben található linken keresztül a címzetteknek az alábbiakra van lehetőségük:

  • az eredetileg házhoz címzett csomag átirányítása csomagautomatába vagy csomagpontra (akár aznapi leadás)
  • cím módosítása egy másik címre (következő munkanapi leadás)
  • cím módosítása a szomszédba (aznapi leadás)
  • cím módosítása a legközelebbi Express One depóba (akár aznapi átvétel)
  • dátum módosítása (maximum 5 munkanappal későbbre)
  • a címzett telefonszámának módosítása/megadása
  • kézbesítést megelőzően az utánvét online bankkártyás kifizetése

Kiegészítő küldemény­biztosítás

Ügyfeleink küldeményeinek biztosítási díját a fuvardíjak 100.000 Ft áruértékig automatikusan tartalmazzák. Ez a szolgáltatásunk arra nyújt lehetőséget, hogy megbízóink a 100.000 Ft – 500.000 Ft áruértékek közé eső küldeményeiket egyedileg felülbiztosíthassák.

Könnyen átlátható, azonnali értesítések

A kézbesítés pontos és aktuális részletei azonnal eljutnak a címzettekhez Email vagy SMS formájában, lehetőséget biztosítva ezzel a csomag más időpontban történő kézbesítésének kezdeményezésére, valamint a csomag automatába vagy csomagpontra történő átirányítására.

Visszáru felvétel

A küldemény kézbesítése során vállaljuk egy, a címzettől átvett, szállításra előkészített csomag, így például garanciális vagy szerviz áru következő munkanapi visszajuttatását a feladó részére.

Fontos, hogy a küldemény az eredetivel azonos csomagolási egységgel rendelkezzen és közel hasonló legyen a súlyát, valamint a méretét tekintve.

Okmánykezelés

A küldeményhez csatolt dokumentumot a futárunk aláíratja a címzettel és visszajuttatjuk azt a megbízó részére.

Tételes küldemény átadás

A feladó megbízása alapján a címzett jelenlétében felbontjuk az áru csomagolását és a szállítólevéllel egyeztetve elszámolunk a küldemény tartalmával, közösen ellenőrizve így az egyes csomagok tartalmának hiánytalanságát.

Kötelezendően megrendelendő az alábbiakhoz:

* Egyéb szállítási típushoz válaszható

Időkapus beszállítás

Időkapus beszállítás során a hipermarketbe feladott küldeményeket a Megbízó kérésére egy előre meghatározott időintervallumban kézbesítjük, melynek minimum időtartama 2 óra.

Kötelezendően megrendelendő az alábbiakhoz:

Folyamatban...