Az ügyfélélmény új szintje az Express One-nál

Az ügyfélélmény központi szerepet játszik az Express One életében és működésében. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy még magasabb szintre emeljük szolgáltatásaink minőségét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbiakban részletezett ügyfélközpontú törekvéseink.

Csomag szállítás, ügyfélszolgálat

Panasz vagy reklamáció?

Az Express One-nál nem mindegy, hogy egyszerű panaszról vagy komolyabb reklamációról van szó. A reklamációk nagyobb horderejű ügyek, melyek gyakran anyagi vonzattal is járnak. Ezeket egy külön erre szakosodott osztály kezeli. A panaszok ezzel szemben egyszerűbb ügyek, melyek megoldása nem igényel különösebben bonyolult eljárást, ilyen esetekben az Express One ügyfélszolgálati munkatársai segítenek a probléma megoldásában.

Reklamáció? Nem kell félni!

Bár a reklamáció szó hallatán sokan megijednek, az Express One-nál a folyamat egyszerű és átlátható. A bejelentést követően az ügyfélszolgálat munkatársai alaposan megvizsgálják az ügyet, és ha szükséges, továbbítják a reklamációs osztálynak.

A kivizsgálási idő akár 30 napig is eltarthat, de munkatársaink minden esetben igyekeznek minél előbb megoldást találni.

Sérült csomag - áruszállítás

Miért húzódhat el a kivizsgálás?

A kivizsgálás időtartama elsősorban az eset összetettségétől függ. Bizonyos esetek, mint például a súllyal kapcsolatos reklamációk, alaposabb vizsgálatot igényelnek. Előfordulhat, hogy a futár nem elérhető, ami szintén lassíthatja a folyamatot. Csoportos reklamációknál, amikor egy megbízó egyszerre több szállítással kapcsolatban is panasszal él, természetesen több időre van szükség a teljes körű kivizsgáláshoz.

A kivizsgálás folyamata

Az Express One reklamációs ügyintézői minden esetet alaposan kivizsgálnak. Késedelmes szállítás esetén például ellenőrzik a rendszerben a késedelem okát.

Ha a címzett hibázott, a reklamációt elutasítják, ha viszont az Express One a felelős, a kártérítés az Általános Szerződési Feltételek szerint történik. Az ügyfél minden esetben hivatalos válaszlevelet kap, melyhez reklamációs adatlap is tartozik.

Sérült küldemények esetén a kárügyintéző osztály kezeli az ügyet.

Express One ügyfélszolgálat
Csomagautomata, csomagfeladás

Innovációk az ügyfélélmény szolgálatában

Az Express One-nál folyamatosan keressük az új megoldásokat az ügyfélélmény javítására. Az online csomagkövetés és módosítás lehetősége már most is nagy népszerűségnek örvend az ügyfeleink körében.

Az ügyfélélmény javítása érdekében kényelmes, rugalmas megoldásokat kínálunk a csomagátvételre, hogy az ügyfeleknek ne kelljen otthon várakozniuk a futárra. Ha a címzett előre tudja, hogy nem lesz otthon a kézbesítés időpontjában, kérheti a csomag átirányítását egy közeli csomagpontra vagy csomagautomatába. Emellett a címzetteknek lehetőségük van egyéb alternatív kézbesítési megoldásokat választani.

A jövő pedig még izgalmasabbnak ígérkezik! Az Express One tervei között szerepel a mesterséges intelligencia bevezetése az ügyfélszolgálaton, ami jelentősen felgyorsíthatja a hívások és e-mailek kezelését.

Tanácsok

Arra kérjük a feladókat, hogy mindig pontos címet és elérhetőséget adjanak meg, hogy a futárok zökkenőmentesen kézbesíthessék a csomagokat. A címzetteknek pedig azt javasoljuk, hogy olyan helyre rendeljenek, ahol a kézbesítés időpontjában elérhetőek, illetve figyeljék az előzetes értesítéseket.

Az Express One munkatársai elkötelezettek az ügyfélélmény állandó javítása iránt. Futárcégünk folyamatosan fejleszti folyamatait és szolgáltatásait, hogy még gyorsabb és hatékonyabb ügyintézést biztosítsunk ügyfeleinek.

Friss híreinkért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra!

Express One, áru fuvarozás hírlevél
Hírlevél feliratkozás

Nem szeretnék lemaradni a naprakész információkról!

Közösségi oldalainkon még
több érdekes tartalom elérhető!
Folyamatban...