Csomagautomata partnereket keresünk – Csatlakozz a jövőhöz!

Legyél te is csomagautomata partnerünk és járulj hozzá egy kényelmesebb és zöldebb jövőhöz!

A csomagküldés és -átvétel világa rohamosan változik, és az Express One ennek a változásnak az élvonalában van! A csomagautomaták a modern logisztika meghatározó elemei, amelyek nemcsak a vásárlók életét könnyítik meg, hanem a környezetvédelemben is fontos szerepet játszanak. Ezért indítjuk el csomagautomata partnerprogramunkat, aminek keretében keressük azokat az előrelátó vállalkozásokat, akik velünk együtt formálnák a jövőt.

Miért választjuk egyre gyakrabban a csomagautomatát?

A csomagautomaták a kényelem és a fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják. Gondolj bele:

  • Ügyfélélmény újratöltve: A csomagautomaták a nap 24 órájában elérhetőek, így a vásárlók bármikor átvehetik a megrendeléseiket. Nincs többé sorban állás, csak gyors és egyszerű csomagátvétel.
  • Zöld megoldás: A mi csomagautomatáink napelemesek, nem igényelnek áramforrást, így minimálisra csökkentik a környezeti terhelést. A közös célunk, hogy csökkentsük a szállítással járó károsanyag-kibocsátást - ehhez pedig Te is hozzájárulhatsz!
  • Üzleted látogatottabb lesz: A csomagautomata nemcsak egy praktikus eszköz, hanem egy találkozási pont is, amivel új vásárlókat szólíthatsz meg. Az ügyfelek a csomagfelvétel mellett betérhetnek hozzád egy kávéra vagy egy gyors vásárlásra, amivel növelheted a forgalmadat.
  • Innováció: A csomagautomaták a jövő technológiáját képviselik. Partnerként részese lehetsz ennek az izgalmas fejlődésnek, és megmutathatod, hogy vállalkozásod nyitott az új megoldásokra.

Kiket várunk partnernek?

A csomagautomata partnerprogram mindenki számára nyitott, aki rendelkezik megfelelő üzlethelyiséggel.

Legyen szó kisboltról, kávézóról, étteremről, edzőteremről, benzinkútról vagy bármilyen más vállalkozásról, mi örömmel működünk együtt veled!

Az a fontos, hogy az üzleted jól megközelíthető legyen, és legyen elegendő hely az automata elhelyezésére.

Milyen feltételeknek kell megfelelni?

A csomagautomata elhelyezéséhez néhány alapvető feltételnek kell megfelelni:

  • Napos, kültéri terület: Környezetvédelmi céljainkat úgy tudjuk leginkább teljesíteni, ha az automata működéséhez elegendő napfény áll rendelkezésre, ezért olyan helyet kell biztosítani, ahol a napelem paneljei zavartalanul tudják tölteni az akkumulátorokat. Egyéb esetben áramforrás kiépítése szükséges!
  • Stabil, betonozott talaj: Az automata súlya miatt fontos, hogy stabil, betonozott talajon álljon.
  • Kamera megfigyelés (opcionális): Bár nem kötelező, a biztonság fokozása érdekében javasoljuk, hogy az automata kamera által megfigyelt területen legyen.

Miért válassz minket partnerként?

A mi csomagautomata partnerprogramunk nem csak egy egyszerű együttműködés. Mi hiszünk a hosszú távú kapcsolatokban, és elkötelezettek vagyunk partnereink sikere iránt.

Ezért folyamatos támogatást nyújtunk, hogy a csomagautomata a lehető legnagyobb hasznot hozza vállalkozásodnak.

Célunk, hogy együtt építsünk egy olyan hálózatot, amely nemcsak a csomagküldést forradalmasítja, hanem a helyi közösségeket is erősíti.

Hogyan jelentkezhetsz?

A partnerprogramunkról részletes információkat találsz a weboldalon itt tájékozódhatsz a jelentkezés menetéről és a további feltételekről is. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vagy kérdésed van, keress minket bizalommal.

Ne maradj le a lehetőségről!

A csomagautomaták a jövő, aminek te is részese lehetsz! Csatlakozz hozzánk, tegyük együtt kényelmesebbé, gyorsabbá és környezettudatosabbá a csomagküldést és -átvételt!

A csomagautomata nemcsak egy eszköz, hanem egy lehetőség. Egy lehetőség arra, hogy vállalkozásod növekedjen, hogy új ügyfeleket szerezz, és hogy hozzájárulj egy fenntarthatóbb jövőhöz. Ne habozz, jelentkezz még ma!

Friss híreinkért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra!

Hírlevél feliratkozás

Nem szeretnék lemaradni a naprakész információkról!

Közösségi oldalainkon még
több érdekes tartalom elérhető!
Folyamatban...